Behandlinger

Undersøkelse

Inkluderer klinisk undersøkelse og lett rens av tennene samt røntgenbilder

Restorativ behandling

Tannfyllinger, bittoppbygging, oppbevaring av tenner med slitasje, krone, komposittfasetter.

Rotfylling

Rotfylling er rens og fylling av tannrøtter med betent eller død nerve. Rotfylling er et godt alternativ for tanntrekking der tannen fortsatt kan reddes.

Fjerning av visdomstenner

Delvis frembrutte visdomstenner er vanskelig å holde rene. Det kan føre til dårlig ånde, infeksjoner og hull i tennene. Disse visdomtennene anbefales å fjernes. Fjerningen utføres kirurgisk.

Bro

Ved manglende tann kan bro være et godt alternativ. Nabotennene vil da fungere som pilarer som fester den nye kronen på hver sin side. Denne løsningen gir området både funksjon og estetikk tilbake.

Implantat

Ved manglende tenner eller dårlig feste på proteser, kan implantat være aktuelt. Implantat er en annen tannerstatning som står uavhengig av de andre tennene. Implantater kan også bidra til å feste løstsittende proteser eller broer.

Protese

Om man ønsker tannerstatning for flere tenner samtidig, kan en delprotese være et godt alternativ. Protesene tilpasses individuelt i ulike former og farger. Sammenlignet med faste løsninger, er avtagbare proteser ofte rimeligere. De må tas av regelmessig for rengjøring.

Ditt smil

Blekeskinner

Fasetter

Bytte av gamle fyllinger

Spesialistbehandling

Behandling og oppfølging av periodontitt

Periodental kirurgi

Estetisk kirurgi av tannkjøtt

Stramt leppebånd

Innsetting av implantat
Kontakt oss
©Trysiltannegene
Utviklet av: